Det första ni ska göra är att utse en kontaktperson som är fyllda 20 år. Det kan exempelvis vara en förälder, en lärare eller en tränare. Kontaktpersonen är ansvarig för ungdomarnas beställningar och har en nyckelroll i samordningen av försäljningen.

Prata er samman i er klass eller förening och lägg tillsammans med oss upp en försäljningsplan på hur ni bäst kan tjäna pengar.

Kontaktpersonen beställer därefter vårt Startpaket med varuprover och säljstöd till alla ungdomar som ska sälja. Kontaktpersonen beställer det antal orderhäften och kataloger som ni behöver (alla säljare skall ha var sitt). Allt material går självklart även att ladda ner från vår hemsida.

I klassen eller i er förening samlas ni och går igenom det material vi skickt till er. Här finns nyttig tips och ideer som underlättar för er. Har ni några frågor eller behöver mer stöd är det bara att kontakta oss.

När alla fått orderhäfte och katalog går ni ungdomar runt till grannar, vänner, släkt och bekanta och tar upp beställningar.När ni sålt färdigt samlar kontaktpersonen in alla orderhäften och fyller i försäljningssammanställningen

Kontaktpersonen skickar in färsäljningssammanställningen och order till respengar.com och Leveransen kommer kort därefter. Kontaktpersonen är den som tar emot leveransen från oss.

Ungdomarna delar nu ut Kaffe & Te till sina kunder och tar upp betalning. Pengarna lämnar de till kontaktpersonen.

Kontaktpersonen betalar fakturan från respengar.com som har 30 dagars kredit och all förtjänst går direkt till förenings- eller klasskassan.

Vi reserverar oss för slutförsäljning av enstaka produkter. Undrar ni över något är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Lycka till med försäljningen!