Dricker man inte kaffe så dricker man te, de flesta gör både och. Ni jobbar mot hela sveriges befolkning som marknad. Många andra produkter ute på marknaden förutsätter att man idrottar eller liknande. De kunderna ni vänder er mot skall ändå köpa de produkter ni erbjuder så sannorlikheten är mycket stor att de gärna hjälper er klass eller förening. Det gör att du som säljare kommer känna att det är lättare att gå runt till fler och ju fler ni besöker desto mer säljer ni.

Er skolklass eller idrottsförening kommer dessutom kunna erbjuda marknadens nymaldaste kaffé. Blandningen är unik och hittas enbart i välsorterade butiker. Detssutom kan ni erbjuda både kaffe & te till mycket låga priser.

Kaffé & te är nyttigt, enligt flera undersökningar så i stället för att sälja kakor , Till exempel finns data som antyder att några koppar kaffe och sudoku på morgonen kan vara väl så effektivt som de läkemedel som läkemedelsindustrin försökt hitta för att motverka åldersberoende demenssjukdomar, säger Bertil Fredholm, professor i farmakologi vid institutionen för fysiologi och farmakologi vid Karolinska Institutet.

Ni vet väl också att de 3 bästa säljarna får bonuspriser helt utan kostnad utav respengar.com.

Det är dags för er förening eller klass att börja tjäna pengar, skol eller idrottsresan är inte långt borta.

Lycka till